MEIL ON MAITSET

YliCooli pühendunud cateringi tiim on toitlustanud nii 5 kui 5000 külalisega sündmusi. Kaasaegne liikuv köögitehnika lubab meil ehitada köögi mistahes sündmuspaika ning pakkuda restoranikvaliteeti asukohast sõltumata. Toidule lisaks pakume baariteenust, pimeõhtusööke ja toidukoolitusi.

Puhtad maitsed, kvaliteetne toit

1

Nullist valminud toit

Valmistame oma köögis käsitsi kõik roogades kasutatavad lisandid, suitsutame ise liha-kala, maitseainesegude asemel kasutame vaid ürte ja vürtse.

2

Värske tooraine

Meie tooraine pärineb paljudelt pisikestelt Lõuna-Eesti tootjatelt. Vajamineva toidukraami hangime igaks projektiks eraldi: nii väldime külmutatud toorainet ja pakume hooajale kohaseid maitseid.

3

OOTUSI ÜLETAV TEENINDUS

Pöörame eriti suurt rõhku teenindusele. Meie teenindajad on hoolikalt valitud ja koolitatud ning järgivad YliCooli teenindusstandardit. YliCooli teenindaja on professionaalne, särav ja hoolitsetud, kannab Eesti disaini ning kiirgab külalislahkust, et iga külaline võiks tunda end hoitult.

Baar ei pea olema peavalu. Joogikaardi koostamine ja koguste arvestamine on paras peavalu. See ei pea olema Sinu peavalu.

YliCooli baaritiim tuleb appi, et Sinu eest džinn (ja teised joogid) pudelist välja lasta. Hoolitseme kogu baarilahenduse loomise eest, sealhulgas koostame Sulle sobiva kokteilimenüü.

Meie väljaõppinud baarmenid on särtsakad suhtlejad, kes hoiavad peo termomeetril hoolega silma peal ning reguleerivad vajadusel kraadi.

Küsi baaripakkumist ja üllata külalisi efektsete kokteilidega!

Parimad mälestused sünnivad ühistest ettevõtmistest

Otsid ideed meeskonnavaimu turgutamiseks, oluliseks tähtpäevaks või lihtsalt võimalust kontorist välja murda? Korralda tiimiüritus YliCoolis!

Meie kokkade käe all lihvid oma oskusi-teadmisi toorainest, toiduvalmistamisest ja köögikunstist. Kõike seda koostöös, mis on oluline komponent ka väljaspool kööki.
Uskuge meid, toit ühendab!

Soovi korral võimalus tellida iga käigu juurde sobitatud vein.

Minimaalne osalejate arv 8 inimest.

Teeme söögist sündmuse

Nägemismeele tööks on eristada nauditava toidu värvust, olemust ja tekstuuri. Mis juhtub aga siis, kui see meeletaju välja lülitada?

Oma kogemusest kinnitame, et siis juhtub suur “meeltesegadus”, mis mõjutab kõige üllatuslikumal moel maitsenüansse.
Pakume mitmekäigulist õhtusööki koos toiduga sobitatud joogikaardiga. Õhtut veab YliCooli peakokk Urpo Reinthal koos oma köögitiimiga.

Õhtusöögile järgneb soovi korral arutelu peakokaga, mis aitab kõik maitse- ja meelepetted uuesti lahti harutada.
Pimeõhtusööke korraldame alates 25-st nautlejast või kokkuleppel. Pakume 6 erinevat käiku ja 6 erinevat jooki nautimiseks ja äraarvamiseks.

Baar ei pea olema peavalu. Joogikaardi koostamine ja koguste arvestamine on paras peavalu. See ei pea olema Sinu peavalu. YliCooli baaritiim tuleb appi, et Sinu eest džinn (ja teised joogid) pudelist välja lasta. Hoolitseme kogu baarilahenduse loomise eest, sealhulgas koostame Sulle sobiva kokteilimenüü. Meie väljaõppinud baarmenid on särtsakad suhtlejad, kes hoiavad peo termomeetril hoolega silma peal ning reguleerivad vajadusel kraadi. Küsi baaripakkumist ja üllata külalisi efektsete kokteilidega!

Parimad mälestused sünnivad ühistest ettevõtmistest Otsid ideed meeskonnavaimu turgutamiseks, oluliseks tähtpäevaks või lihtsalt võimalust kontorist välja murda? Korralda tiimiüritus YliCoolis! Meie kokkade käe all lihvid oma oskusi-teadmisi toorainest, toiduvalmistamisest ja köögikunstist. Kõike seda koostöös, mis on oluline komponent ka väljaspool kööki. Uskuge meid, toit ühendab! Soovi korral võimalus tellida iga käigu juurde sobitatud vein. Minimaalne osalejate arv 8 inimest.

Teeme söögist sündmuse Nägemismeele tööks on eristada nauditava toidu värvust, olemust ja tekstuuri. Mis juhtub aga siis, kui see meeletaju välja lülitada? Oma kogemusest kinnitame, et siis juhtub suur “meeltesegadus”, mis mõjutab kõige üllatuslikumal moel maitsenüansse. Pakume mitmekäigulist õhtusööki koos toiduga sobitatud joogikaardiga. Õhtut veab YliCooli peakokk Urpo Reinthal koos oma köögitiimiga. Õhtusöögile järgneb soovi korral arutelu peakokaga, mis aitab kõik maitse- ja meelepetted uuesti lahti harutada. Pimeõhtusööke korraldame alates 25-st nautlejast või kokkuleppel. Pakume 6 erinevat käiku ja 6 erinevat jooki nautimiseks ja äraarvamiseks.

LIINA REINTHAL

Cateringi projektijuht

RIINU RÄIM

Cateringi projektijuht

KÄTLYN PRÜKK

Cateringi projektijuht

MERIT LEIMAN

Cateringi projektijuht (Tallinnas)

Scroll to Top

Liitu uudiskirjaga

Toit. Pidu. Maitse. Serveerime kustumatuid elamusi ning kutsume ka Sind osa saama oma teekonnast.

Liitu teiste YliCoolidega ning saa parimad pakkumised ja uudised esimesena teada!